top of page

IRO TESTING

SPONSORS

HOOFDSPONSOR:

HOOFDSPONSOR:

Farm Food:
 

Farm Food biedt één soort hondenvoeding voor alle honden. Al onze producten zijn vrij van kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen en smaakstoffen. 100% zuiver en natuurlijk! Sinds 1982. Voor gratis voedingsadvies en ondersteuning kunt u bellen naar 0548-227292.
www.farmfood.nl   //   facebook/farmfood

logo-Farm-Food-Since-1982.png

STANDHOUDER:

ARRAK Outdoor Shop:


Arrak kleding is van hoge kwaliteit uit Zweden. Het is licht en soepel. De broeken zijn voorzien van stretch gedeeltes. De kleur blijft mooi! Veel hondensporters lopen inmiddels in de kleding van Arrak!
De Arrak stand is aanwezig op het appèlveld in Ni
jmegen op ZONDAG.

Ria en Henrie Pittens-Sesink

www.arrakoutdoor.shop // www.facebook.com/arrakoutdoor.shop

SPONSORS:

Hydrotherapie- & revalidatiecentrum: Hydrotherapie, sportmassage, fitness & revalidatietherapie en hondenfotografie


Hydrotherapie is een revalidatie/trainings techniek die ook wel Aqua(water)therapie genoemd wordt. Het laten zwemmen van honden in warm water heeft verschillende positieve effecten op de spieren en gewrichten van de hond en helpt de honden revalideren en conditie opbouwen. Naast hydrotherapie kunt u bij HydroDogs ook terecht voor sportmassage, lymfedrainage en spiertaping, hondenfitness en honden fotografie


www.hydrodogs.nl // www.facebook.com/hydrodogs   in Moergestel

Fastdog.nl


Hoogwaardige producten voor actieve honden. Al onze producten hebben tot doel de inspanning van de hond te ondersteunen en hun prestaties te optimaliseren.
Performance voer, beloningssnoepjes, fast feet voetbescherming, groenlipmossel, recovery producten en hydration producten.


www.fastdog.nl
  //  facebook.com/fastdog.nl

Snoepdog


Snoepdog levert een ruime keuze aan gedroogde natuurlijke hondensnacks van A kwaliteit, vrij van chemicaliën en andere schadelijke toevoegingen. Ecologisch verantwoorde coffeewood en de original churpi. Handgemaakte Anti tekenbanden.Een snackpakket van Snoepdog is een feestje voor jouw hond!


www.snoepdog.nl //  facebook.com/snoepdog

Trimsalon Spirit


Vachtverzorging & advies voor hond en kat; behandelingen; welness; aroma therapie. Professionele en liefdevolle aandacht!


www.facebook.com/trimsalonspirit   te Heinenoord

Hondentrainingscentrum Dogs-Time


Hondentrainingscentrum Dogs-Time is een professioneel trainingscentrum waar kennis, kwaliteit en plezier samen komen. Bij Dogs-Time kunt u dan ook terecht voor trainingen voor honden van alle leeftijden & rassen. Ze werken veelal met het belonen van gewenst gedrag, waardoor jou hond razendsnel leert. Bouwen aan wederzijds respect en vertrouwen in elkaar staat voorop.  Locatie Escharen.


www.dogs-time.nl //  facebook/dogstime  

Maas Rescue Dogs

René Maas regelt voor reddingshondengroepen de mooiste locaties. Vlakte, puin en gebouwen. Voor ieder wat wils.


facebook/maas-rescue-dogs  // maas.rescuedogs@outlook.com

bottom of page